CAPTURE NOW | MYSTORY
20239
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20239,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

MYSTORY

RUTGER MEULDIJK

FILMMAKER
ABOUT PEOPLE & BRANDS

Het is mijn missie om authentieke, visueel aantrekkelijke films te maken van je persoonlijke leven. Door het maken van een levendige herinnering wil ik de schoonheid van het leven vastleggen, want bijzondere momenten in het leven zijn er volop. De geboorte van een kind, de levenslessen van je oma, het huwelijk met de liefde van je leven, de reis van je dromen of de onbevangenheid van je opgroeiende kind. Ik vang ze en vereeuwig ze, met veel passie en een unieke vibe.

 

Daarnaast werk ik met veel plezier voor lifestyle merken die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Ik richt mij op échte momenten en échte emoties. Zo streef ik ernaar om de mooiste en meest pure versie te vertellen van jouw persoonlijke verhaal.

 

Al vanaf mijn eerste stage bij een filmproductiebedrijf wilde ik “iets” met video doen. Het was even zoeken naar de juiste vorm, maar toen ik na een reis door India het concept 1 Second Everyday ontdekte, werd ik gegrepen door het vastleggen van het nu. Ik wilde deze momenten later zo echt mogelijk kunnen herbeleven en daar ben ik dan ook met filmen gestart. Het heeft me niet meer losgelaten en tot op de dag van vandaag doe ik niets liever dan de mooie, meest bijzondere momenten van het leven op een zo puur mogelijke manier vastleggen. Na 10 jaar als designer & art director te hebben gewerkt, richt ik me daarom nu zoveel mogelijk op film. Het creatieproces is wonderlijk, beangstigend & geweldig tegelijk. Het moment waarop de beelden en de muziek samenkomen en het verhaal vorm krijgt is magic.

 

Mijn naam is Rutger en ik woon samen met mijn vriendin en dochtertje vlakbij het strand. Als geboren Brabander verhuisde ik voor de Styling Academie naar Amsterdam, waar ik mijn vriendin leerde kennen. Na wat avonturen en omzwervingen, vonden wij na 10 jaar een nieuw thuis in laid-back Den Haag. Als ik niet aan het filmen ben, slurp ik het liefst een bakkie op het strand, of lig ik met mijn surfplank in zee. Het lijkt mij leuk je te ontmoeten en jouw verhaal te horen.

contact me

NIEUWSGIERIG?

CAPTURE NOW